×

Τρόποι Αποστολής

Κόστος Αποστολών

  • Δωρεάν στην πόλη της Δράμας .
  • Δωρεάν αποστολή σε όλα τα μαιευτήρια της Δράμας.
  • Δωρεάν αποστολή σε παραγγελίες άνω των 49 ευρώ και βάρους 2 κιλών.
  • Για  παραγγελίες εκτός του κέντρου της Δράμας και προς τις υπόλοιπες περιοχές παρακαλούμε ελέγξτε τον πίνακα χρεώσεων για την κάθε περιοχή.
  • Για τις περιοχές που δεν εμπεριέχονται στον πίνακα ,παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα.

Πίνακας περιοχών νομού Δράμας

Χωριστή 5 ευρώ
Δοξάτο 8 ευρώ
Άγιος Αθανάσιος 10 ευρώ
Καλαμπάκι 10 ευρώ
Φτελιά 8 ευρώ
Μυλοπόταμος 5 ευρώ
Ξηροπόταμος 6 ευρώ
Προσοτσάνη 15ευρώ
Βιομηχανική Δράμας 7 ευρώ
Μοναστηράκι 5 ευρώ
Μαυρόβατος 5 ευρώ
Αργυρούπολη 9 ευρώ
Σιταγροί 10 ευρώ

Άλλες διευκινίσεις διαδικασίας παράδοσης φυσικών προϊόντων

Οι παραδόσεις γίνονται πάντα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και επιβεβαίωσης με τον παραλήπτη για την παραλαβή. Σε περίπτωση απουσίας του παραλήπτη επικοινωνούμε με τον αποστολέα για περαιτέρω πληροφορίες.

Τα προϊόντα μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με την εποχή και τη διαθεσιμότητα. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν κάποια λουλούδια (ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν όπως pot, βάζο, βάση κλπ.) ή έχει εξαντληθεί το χρώμα του λουλουδιού που επιλέξατε, τότε θα αντικατασταθεί με παρόμοιο είδος ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Αν η συγκεκριμένη αλλαγή διαφοροποιεί σημαντικά την εικόνα του προϊόντος που παραγγείλατε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε και να ζητήσουμε την συγκατάθεσή σας για την διεκπεραίωση της παραγγελία σας.

Σε περίπτωση που ο παραλήπτης δεν δεχθεί να παραλάβει τα λουλούδια του δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Ωστόσο μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα μας ή κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης μαζί σας, να την παραδώσουμε σε νέα διεύθυνση – χρεώνοντας επιπλέον μεταφορικά εφόσον χρειάζεται .

Σε περίπτωση που ο παραλήπτης απουσιάζει παρά την τηλεφωνική συνεννόηση που πάντα προηγείται για την ώρα παράδοσης,  η παραγγελία επιστρέφει στο κατάστημά μας. Ενημερώνεστε τηλεφωνικά και είτε παραλαμβάνετε οι ίδιοι το προϊόν από την έδρα μας, ή η παραγγελία σας αποστέλλεται εκ νέου (κατόπιν νέας συνεννόησης με τον παραλήπτη) και χρεώνεστε τα extra έξοδα αποστολής που προκύπτουν.

Μετά από επικοινωνία με τον παραλήπτη, μπορούμε να δεσμευτούμε για την ώρα παράδοσης. Τυχόν σχόλια κατά την παραγγελία, όπως "παράδοση στις 18.00" ή "παράδοση 10.00 - 10.15", λαμβάνονται υπόψιν και κάνουμε ότι μπορούμε να τα εκπληρώσουμε αλλά στο τέλος ισχύει ότι αναφέρουμε εδώ. Τις ημέρες με έντονη κίνηση (όπως στην γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου), οι ώρες ενδέχεται να διαφέρουν.

Από τη στιγμή υποβολής της παραγγελίας, μεσολαβούν τουλάχιστον κάποιες ώρες μέχρι να μπει το προϊόν σε σειρά στη παραγωγή και να ετοιμαστεί, να ξεκινήσει το δρομολόγιο που έχει και άλλες παραγγελίες και να παραδοθεί. Αν κάποια ημέρα υπάρχει μεγάλος όγκος παραγγελιών, η ώρα για αυθημερόν παράδοση μπορεί να αλλάξει.

Λόγοι μη παράδοσης

Σε πολύ λίγες περιπτώσεις και κυρίως για εξωτερικούς, μη προβλεπόμενους λόγους ενδέχεται να μην μπορέσουν να πραγματοποιηθούν παραδόσεις. Παραδόσεις σε μέρη που ο κακός καιρός (συνήθως επαρχία) δεν το επιτρέπει (χιόνια κτλ) αναβάλλονται για επόμενη ημέρα.

Πολιτική Επιστροφών / Ακυρώσεων Φυσικών Προϊόντων

Οι επιστροφές δεν γίνονται δεκτές όσο αναφορά τα φυσικά προϊόντα.

Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων

Πολιτική Παράδοσης Προϊόντων

Η παράδοση γίνετε αυθημερόν εφ ’όσον υπάρχει η διαθεσιμότητα του προϊόντος .

Από τα στοιχεία της παραγγελίας ερχόμαστε σε επικοινωνία με τον αποστολέα και τον ενημερώνουμε για τυχόν καθυστερήσεις , αλλαγές στα χρώματα ή τα σχέδια.

Μενού

Ρυθμίσεις

Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος